Pedagogisch medewerker KDV De “Zonnestraaltjes”

Kinderopvang Rijk van Nijmegen zoekt per direct een pedagogisch medewerker, 20 tot 30 uur per week voor ons kinderdagverblijf de Zonnestraaltjes.

We vinden het belangrijk dat je bekend bent met de antroposofie en deze praktisch weet te vertalen op de werkvloer. Wij zoeken iemand die met liefde, aandacht en plezier werkt met kinderen van 3 maanden tot  4 jaar. Iemand die denkt in mogelijkheden, open communiceert, kan reflecteren op eigen handelen, zich wil blijven ontwikkelen, beschikt over een beroepskwalificatie minimaal mbo niveau vier en minimaal één jaar ervaring heeft met werken op een kinderdagverblijf.

Herken jij jezelf in dit profiel dan komen we graag met je in contact. Je kunt je cv en korte sollicitatie brief sturen naar Inge de Werd, Fransestraat 30  6524 JC Nijmegen of mailen naar sollicitatieskorvn@gmail.com

Wij bieden een prettige werkomgeving en mogelijkheden tot scholing en verdieping. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Kinderopvang.

Het heeft geen zin te solliciteren als je geen aantoonbare kennis en affiniteit hebt met antroposofie of relevante werkervaring met werken op een kinderdagverblijf.

Bel of mail ons….

Pedagogisch medewerker Natuur- en scouting BSO Keizer Karel

We zoeken per direct een pedagogisch medewerker om ons BSO Nijmegen team te komen versterken op maandag t/m  donderdagmiddag op Keizer Karel. Je bent een duizendpoot binnen, maar vooral buiten op het grote bosterrein van Keizer Karel. Je kunt goed zelfstandig werken en leiding geven aan groepen kinderen én staat volledig achter de antroposofisch – pedagogische werkwijze. Het gaat om een baan tot 25 uur per week. Je kunt ook goed fietsende kinderen begeleiden; je bent liefst in bezit van rijbewijs.

Bel of mail ons….

BSO logistiek medewerker (geen pedagogisch opleiding nodig):

Kun je wil je op maandag, dinsdag en donderdag helpen met het ophalen van kinderen op scholen in Nijmegen (oost) en deze begeleiden naar hun BSO locatie? Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag steeds 1 uur, van 14.45 tot 15.45.  We vervoeren de kinderen per electrische bakfiets, touringcar,  auto, busje of fiets.  Hou je van omgaan met kinderen, heb je overzicht én heb je bij voorkeur een rijbewijs of kun je met de kinderen meefietsen op je eigen fiets, meld je dan aan. Je krijgt een drie-uren contract dus hebt wat vaste inkomsten. Voorwaarde is wel dat je tijdens schoolweken op maandag, dinsdag en donderdagmiddag beschikbaar bent.

Bel of mail ons….