Pedagogisch medewerker KDV De “Zonnestraaltjes”

Er zijn momenteel geen directe vacatures. Mocht je geïnteresseerd zijn in werken bij ons en aantoonbare ervaring in de kinderdagopvang heben plus affiniteit met en kennis van de antroposofische opvoedkunde, dan kun je altijd een open sollicitatiebrief sturen. Eis is verder minimaal MBO nivo 4. Mocht je niet aan deze voorwaarden voldoen heeft solliciteren sowieso geen zin. Na de standaard bevestiging zullen we  contact met je opnemen indien wij daar reden toe zien. We houden je brief sowieso wél in portefeuille voor een mogelijke nieuwe vacature zodra die in de toekomst ontstaat.

Oproepkracht pedagogisch medewerker “BSO Nijmegen”

Er zijn momenteel geen directe vacatures. Mocht je geïnteresseerd zijn in werken bij ons en aantoonbare ervaring in de kinderdagopvang heben plus affiniteit met en kennis van de antroposofische opvoedkunde, sport, spel en buiten spelen dan kun je altijd een open sollicitatiebrief sturen. Echter, ná de standaard bevestiging zullen we alleen contact met je opnemen mochten wij daar reden toe zien. We houden je brief sowieso wél in portefeuille voor een mogelijke nieuwe vacature zodra die in de toekomst ontstaat.

Pedagogisch medewerker “BSO Nijmegen”

Sport en scouting.

We hebben ruimte voor een betrokken, gekwalificeerde (bv CIOS) pedagogisch medewerker – buitenmens – voor onze sport BSO Oberon en vrijdags er op uit met de Verkenners. Het aantal uren per week zal in eerste instantie flexibel zijn.

Bel of mail ons….

BSO logistiek medewerker (geen pedagogisch opleiding nodig):

Kun je wil je op maandag, dinsdag en donderdag helpen met het ophalen van kinderen op scholen in Nijmegen (oost) en deze begeleiden naar hun BSO locatie? Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag steeds 1 uur, van 14.45 tot 15.45.  We vervoeren de kinderen per electrische bakfiets, touringcar,  auto, busje of fiets.  Hou je van omgaan met kinderen, heb je overzicht én heb je bij voorkeur een rijbewijs of kun je met de kinderen meefietsen op je eigen fiets, meld je dan aan. Je krijgt een drie-uren contract dus hebt wat vaste inkomsten. Voorwaarde is wel dat je tijdens schoolweken op maandag, dinsdag en donderdagmiddag beschikbaar bent.

Bel of mail ons….