Kinderopvang Rijk van Nijmegen ( KORVN ) is een samenwerkingsverband tussen BSO Nijmegen en KDV De Zonnestraaltjes

BoogschietenOB2015Oberon (ligging), gevestigd in Sportpark Mariënbosch, adres Nijmeegsebaan 143, Heilig Land Stichting, is de sportopvang van onze BSO. Met sporten zoals natúúrlijk voetbal, maar ook tennistraining, (soft)hockey, mountainbiken, skaten etc. Maar ook lekker schommelen, klimmen en van de glijbaan hoort er bij! Open: ma, di, do. Op woensdag en vrijdag vangen wij uw kind graag op op onze Scouting Opvang locatie Keizer karel.

Ga naar onze speciale BSO NIJMEGEN website voor meer info!

In het prachtige sportpark Mariënbosch hebben we een samenwerkingsverband met voetbalclub Orion, dat daar z’n thuisbasis heeft. We bieden ook regelmatig tennistraining op het nabij gelegen tennispark van tennisvereniging Rapiditas. Oberon Sport  ligt op de grens van Nijmegen en De Heilig Land Stichting op een heerlijke locatie.

Hier spelen en sporten “onze” kinderen vanaf een jaar of 6 met veel energie heerlijk in de buitenlucht: voetbal, basketbal, hockey, crocket, volley, vliegeren, klimmen en mountainbiken. Binnen, als het slecht weer is, gaan we lekker in het warme clubhuis binnensporten doen zoals tafeltennissen, sjoelen, tafelvoetbal of een lekker stripje lezen!

Bel Oberon: (alléén tijdens openingsuren: 06 12642973; géén voicemail)

Wij brengen – en, indien nodig, halen op – uw kind naar de sporttraining van de volgende verenigingen (tijdens vakanties misschien niet mogelijk):

  • Orion (voetbal)
  • NMHC (Hockey)
  • Quick Nijmegen en Rapiditas (tennis)