"Opvoeden is geen emmer vullen
maar een vuur ontsteken"

-Aristoteles

Sport BSO “Oberon Sport”

BoogschietenOB2015Oberon (ligging), gevestigd in Sportpark Mariënbosch, adres Nijmeegsebaan 143, Heilig Land Stichting, is de sportopvang van onze BSO. Met sporten zoals natúúrlijk voetbal, maar ook tennistraining, (soft)hockey, mountainbiken, skaten etc. Maar ook lekker schommelen, klimmen en van de glijbaan hoort er bij! Open: ma, di, do. Op woensdag vangen wij uw kind graag op op onze Scouting Opvang locatie Keizer karel.  Vrijdag is “verwendag”. We gaan er dan – de groep heet dan ‘De Verkenners”- regelmatig op uit, net alsof het vakantie is! De Flierefluit is dan onze thuisbasis.

N.B. Er is veel te doen over de vaak verontreinigde onderlaag op kunstgrasvelden, vaak van gemalen afvalrubber. Dan hebben wij goed nieuws! Bij Orion/Oberon is er gekozen voor een duurdere, maar volkomen veilige, niet verontreinigde  kunststof korrel. Daarover geen zorg dus….

In het prachtige sportpark Mariënbosch hebben we een samenwerkingsverband met voetbalclub Orion, dat daar z’n thuisbasis heeft. We bieden ook regelmatig tennistraining op het nabij gelegen tennispark van tennisvereniging Rapiditas. Oberon Sport  ligt op de grens van Nijmegen en De Heilig Land Stichting op een heerlijke locatie!

    • Orlando en Laura sporbegeleiders.
    • Ilmar, specialiteit mountainbiken.
    • Iris, verzorgt knutselactiviteiten binnen.

Hier spelen en sporten “onze” kinderen vanaf een jaar of 6 met veel energie heerlijk in de buitenlucht: voetbal, basketbal, hockey, crocket, volley, vliegeren, klimmen en mountainbiken. Binnen, als het slecht weer is, gaan we lekker in het warme clubhuis binnensporten doen zoals tafeltennissen, sjoelen, tafelvoetbal of een lekker stripje lezen!

Bel Oberon: (alléén tijdens openingsuren: 06 12642973; géén voicemail)

Wij brengen – en, indien nodig, halen op – uw kind naar de sporttraining van de volgende verenigingen (tijdens vakanties misschien niet mogelijk):

  • Orion (voetbal)
  • NMHC (Hockey)
  • Quick Nijmegen en Rapiditas (tennis)