Kinderopvang Rijk van Nijmegen ( KORVN ) is een samenwerkingsverband tussen BSO Nijmegen en KDV De Zonnestraaltjes

Bij binnenkomst in de hal.... Bij binnenkomst in de hal….

Locatie “De Toverfluit” (ligging), adres: Van Gentstraat 106 in Nijmegen, is de kleuterlocatie van BSO Nijmegen.

Hier worden de kleintjes van 4 jaar tot uiterlijk hun zesde verjaardag opgevangen. De Toverfluit” ligt in het groene hart van Nijmegen, pal aan het Julianapark. Buiten kunnen de kinderen heerlijk in de tuin spelen (of helpen) met elkaar, water, de zandbak, de picknicktafel of met een leidster in het park met speeltoestellen op 30 meter afstand. Binnen is het heerlijk samen eten aan de grote tafels, knutselen, kokkerellen in de keuken, spelen in het speelhuis, toneel opvoeren, ontspannen op de grote bank, zelf een huisje bouwen met doeken, met (houten) blokken en spoorlijnen spelen etc.

Veel meer info op onze speciale BSO NIJMEGEN website!

Vanaf 5 1/2 jaar gaan de kinderen en hun ouders zich langzamerhand oriënteren op een keuze voor  FlierefluitOberon of Keizer Karel.

KleuterBSO de Toverfluit

Vaste Pedagogisch Medewerkers voor de Toverfluit kleuters zijn Sonja, Els en Mia (maandag-, dinsdag-, donderdagmiddag), en Laura en Lizette op de vrijdagmiddag.

Op woensdagochtend is er speciale kleuteropvang door Laura.
Op woensdagmiddag is de Toverfluit gesloten een worden alle kleuters opgevangen als “Bosbengels” op locatie Keizer Karel.