"Opvoeden is geen emmer vullen
maar een vuur ontsteken"

-Aristoteles

Vacatures voorjaar 2018

 Voorjaar 2018

Kinderdagverblijf de Zonnestraaltjes zoekt per 1 juli 2018 een pedagogisch medewerker voor onze dreumesgroep de Zonnebloempjes.

We vinden het belangrijk dat je bekend bent met de antroposofie en deze praktisch weet te vertalen op de werkvloer. Wij zoeken iemand die met liefde, aandacht en plezier werkt met kinderen van 1 jaar tot en met ongeveer 2,4 jaar. Iemand die denkt in mogelijkheden, open communiceert, kan reflecteren op eigen handelen, zich wil blijven ontwikkelen, beschikt over een beroepskwalificatie minimaal mbo niveau vier en minimaal één jaar ervaring heeft met werken op een kinderdagverblijf.

Herken jij jezelf in dit profiel dan komen we graag met je in contact. Je kunt je cv en korte sollicitatie brief sturen naar Inge de Werd, Fransestraat 30  6524 JC Nijmegen of mailen naar sollicitatieskorvn@gmail.com

Wij bieden een prettige werkomgeving en mogelijkheden tot scholing en verdieping. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Kinderopvang.

Het heeft geen zin te solliciteren als je geen aantoonbare kennis en affiniteit hebt met antroposofie of relevante werkervaring met werken op een kinderdagverblijf.