"Opvoeden is geen emmer vullen
maar een vuur ontsteken"

-Aristoteles

Vacatures najaar 2018

Vacature SportBSO, 15 uur
Pedagogisch medewerker maandag-, dinsdag-, en donderdagmiddag
*extra werkmogelijkheden als oproepkracht op woensdag/vrijdag.

Oberon Sport
Oberon sport is één van de vijf BSO locaties van BSO Nijmegen. Kinderen vanaf 6-12 jaar worden na schooltijd op het prachtige sportcomplex van S.V. Orion opgevangen. We werken vanuit de antroposofische visie, waarbij de kinderen en duurzaamheid centraal staan. Onze andere BSO-locaties bieden een specifiek Kunst& Cultuur, Muziek, Scouting of Natuur aanbod.

Wat ga je doen?
Samen met je collegas haal je de kinderen op van school en zorg je op de locatie voor een veilige, huiselijke sfeer met een sportief aanbod. Je geeft invulling aan de vrije tijd van kinderen en zorgt voor een vernieuwend waardevol aanbod, maar biedt ook ruimte voor de eigen invulling van kinderen. Zowel de groepsdynamiek als het individuele kind heeft jouw aandacht.

Activiteitenaanbod
Je bent medeverantwoordelijk voor het sportieve activiteitenaanbod op de sportBSO. Denk aan mountainbiken, tennissen, hockey, maar ook steppen, vliegeren en springen op de minitramp.

Wat biedt BSO Nijmegen jou?

Een dienstverband van 15-18 uur per week.

• Een salaris conform de cao kinderopvang, in schaal 6.

Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Ondersteuning door een pedagogisch coach om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

Een gemotiveerd team dat kwalitatieve kinderopvang biedt.

Wat kun jij BSO Nijmegen bieden?

Je hebt een afgeronde opleiding waarmee je in de kinderopvang mag werken. (https://www.kinderopvang-werkt.nl/cao-kinderopvang/kwalificatie-eisen-kinderopvang) Voorkeur een afgeronde sportopleiding (CIOS/ALO) Je hebt eigenschappen die passen bij een baan als pedagogisch medewerker: je bent in staat om een veilige, vertrouwde omgeving te creëren waarin de kinderen lekker kunnen spelen en sporten en nieuwe activiteiten leren kennen. Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse taal uitstekend. Je werkt graag in een team, maar bent ook in staat om zelfstandig aan het werk te gaan. • Je hebt een flexibele en actieve houding!

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Rosalinde van den IJssel. Via telefoonnummer 024-8443347 of stuur direct je motivatie en CV naar sollicitatieskorvn@gmail.com. Sluitingsdatum 1 maart.

Werken bij KDV de Zonnestraaltjes:

Kinderdagopvang de Zonnestraaltjes zoekt per direct een enthousiaste flexibele pedagogisch medewerker.

We vinden het belangrijk dat je bekend bent met de antroposofie en deze praktisch weet te vertalen op de werkvloer. Wij zoeken iemand die met liefde, aandacht en plezier werkt met kinderen van 3 maanden tot  en met 4 jaar. Iemand die denkt in mogelijkheden, open communiceert, kan reflecteren op eigen handelen, zich wil blijven ontwikkelen, beschikt over een beroepskwalificatie minimaal mbo niveau vier en minimaal één jaar ervaring heeft met werken op een kinderdagverblijf.

Wij bieden een prettige werkomgeving en mogelijkheden tot scholing en verdieping. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Kinderopvang.

Dienstverband: Jaarcontract.

Herken jij jezelf in dit profiel We komen we graag met je in contact. Je kunt je cv en korte sollicitatie brief sturen naar: Contactpersoon: Paula Godschalk en/of Inge de Werd.

Heb je nog vragen?

Je kunt contact opnemen met Paula: 06 20278062.

Werken bij BSO Nijmegen: 

Herken je jezelf in onderstaande beschrijving? Solliciteer meteen!

We zoeken gemotiveerde invalkrachten voor werk op onze BSO locaties

Functie-eisen
Je beschikt minimaal over de kwalificatie Pedagogisch Medewerker volgens CAO Kinderopvang, maar bent bij voorkeur hoger opgeleid (Onderwijs/SPH/CMV/Pedagogiek). Ook als je CIOS afgestudeerd of HBO sportdocent bent, nodigen we je uit te solliciteren!

Beschikbaarheid

Tijdens schoolweken vooral op maandag, dinsdag en donderdag. In  vakanties hele dagen. Je haalt tijdens schoolweken eerst, vaak per fiets, busje of elektrische bakfiets kinderen van school op.

Wat bieden wij

Je komt te werken in een gepassioneerd en professioneel team. Een inspirerende werkplek! Salariëring gaat conform CAO Kinderopvang.

We komen graag in contact met bevoegde serieuze kandidaten met liefst affiniteit met de antroposofie, sport, natuurbeleving en onze doelgroep, kinderen van 4-12 jaar.

Contact en meer informatie

Sollicitaties met CV graag sturen naar sollicitatieskorvn@gmail.com.  Graag z.s.m reageren.
Informatie over de vacatures bij Karin Brits of Rosalinde van den IJssel (ma-do, liefst ochtend: 024 8443347)