"Opvoeden is geen emmer vullen
maar een vuur ontsteken"

-Aristoteles

Vacatures zomer 2018

 20 juni 2018

Werken bij BSO Nijmegen: er zijn twee vacatures

Herken je jezelf in onderstaande beschrijving? Solliciteer meteen!

Vacature pedagogisch sport medewerker Oberon Sport (15u)

Oberon Sport is een plek waar kinderen vanaf 6 jaar ná school heerlijk en verantwoord kunnen bewegen, met de nadruk op buiten.  is de sportopvang van onze BSO. Met sporten zoals natúúrlijk voetbal, maar ook tennistraining, (soft)hockey, mountainbiken, skaten etc. Maar ook lekker schommelen, klimmen en van de glijbaan hoort er bij.
Als pedagogisch sportmedewerker beschik  je over een sportachtergrond en een grote interesse in de ontwikkeling het kind.

Vacature pedagogisch kleuter en natuur medewerker Bosbengels(15u)

De Bosbengels deelt met BSO Keizer Karel een prachtige plek in het bos vlakbij de Leemkuil. De kinderen spelen en leren daar met natuurlijke materialen buiten, en binnen.
Als Bosbengel medewerker ben je natuurlijk handig en creatief in de natuur én binnen, want hoewel we bijna altijd buiten zijn, als het echt bar en boos is, kunnen we heerlijk binnen bezig zijn met spel en creativiteit.

Functie-eisen
Je beschikt minimaal over de kwalificatie Pedagogisch Medewerker volgens CAO Kinderopvang, maar bent bij voorkeur hoger opgeleid (Onderwijs/SPH/CMV/Pedagogiek).

Beschikbaarheid

Tijdens schoolweken werk je op maandag, dinsdag en donderdagmiddag. Je haalt eerst, vaak per fiets, busje of Stint (elektrische bakfiets) kinderen van school op.

Wat bieden wij

Je komt te werken in een gepassioneerd en professioneel team. Een inspirerende werkplek met doorgroeimogelijkheden en/of uren uitbreiding. Salariëring gaat conform CAO Kinderopvang.

We komen graag in contact met bevoegde serieuze kandidaten met liefst affiniteit met de antroposofie, sport, natuurbeleving en onze doelgroep, kinderen van 4-12 jaar.

Contact en meer informatie

Sollicitaties met CV graag sturen naar sollicitatieskorvn@gmail.com.  Graag z.s.m reageren.
Informatie over de vacatures bij Karin Brits of Rosalinde van den IJssel (ma-do, liefst ochtend: 024 8443347)