"Opvoeden is geen emmer vullen
maar een vuur ontsteken"

-Aristoteles

Vrije Peuter groep Nijmegen “De Toverster”, algemene informatie

NaamToverster

De locatie is die van De Toverfluit (ligging), dus tegenover het Julianapark aan de Van Gentstraat in Nijmegen. Het heeft een warme, rustgevende inrichting met voornamelijk hout en lichte pastelkleuren. Deze creëren een warme en omhullende sfeer waar uw kindje zich snel op zijn gemak zal voelen.slider12
Onze leidsters Marijke en Mia hanteren een antroposofisch-pedagogische manier van omgaan met uw kind waarin niet gekeken wordt wat het kind niet kan en mag, maar juist waar het wél toe in staat is en wat wél goed voor hem/haar is.Wij streven ernaar veel met uw kind naar buiten te gaan.

E.e.a. vertaalt zich in een warme en veilige sfeer, waarin uw kleinste zich helemaal thuis kan voelen en vrij ontwikkelen.

Mia en Marijke

Voor ouders die hun peuter (vanaf 2 jaar) willen aanmelden bij “de Toverster”, maar eerst eens willen kijken en de sfeer proeven, geven wij ongeveer zes keer per jaar een rondleiding. U hoeft zich hiervoor niet op te geven. U bent van harte welkom. Zorgt u er wel voor dat u op tijd aanwezig bent. Minimale afname 2 ochtenden. Alleen kinderen die ook al op de Zonnestraaltjes zitten mogen 1 ochtend afnemen.
U wordt om 10.00 uur ontvangen met een kopje thee. De rondleiding duurt ongeveer een uur. We zullen u voorzien van informatie over onze pedagogisch visie en organisatorische aspecten. Ook nemen we een kort kijkje op de groep en kunt u kennismaken met onze pedagogisch medewerkers. De rondleiding is uiteraard op locatie De Toverster-Toverfluit.
Op dit moment zijn er géén rondleidingen ingepland vanwege de al bestaande wachtlijsten.
* PDF-je met Practische info voor ouders

Overzicht Peuteropvang toeslag gemeente Nijmegen 2016

Aanvraag Peuteropvangtoeslag Nijmegen

Wijzigingsformulier peuteropvangtoeslag Nijmegen